Ърнест отива на лагер

Ърнест отива на лагер

Ърнест отива на лагер


(5.2 от 152 Потребители)

92 min 1987 HD

Ърнест отива на лагер Онлайн безплатно на Moviesoon. Група от непълнолетни престъпници е изпратена на ваканция в лагера Кикаке. Непохватният Ърнест трябва да се грижи за тях, въпреки, че дори не знае как да се грижи за себе си. Другите деца в лагера са враждебно настроени към тях, но групата знае как да се защитава. Помагат и на индианеца-собственик на лагера, когато голяма миньорска/минна корпорация иска да развали лагера, за да добиват рядък минерал.

  • Жанрове: Комедия, Семеен
  • Държава: United States of America
  • Актьорски състав: Jim Varney, Victoria Racimo, John Vernon, Lyle Alzado, Gailard Sartain, Daniel Butler, Iron Eyes Cody, Patrick Day, Scott Menville, Jacob Vargas, Danny Capri, Hakeem Abdul-Samad, Todd Loyd, Andrew Woodworth, Richard Speight Jr.
Ърнест отива на лагер (1987)
Watch now
Ключова дума: #Ърнест отива на лагер gomovies #Ърнест отива на лагер gomovies123 #Ърнест отива на лагер fmovies #Ърнест отива на лагер soap2day #Ърнест отива на лагер 123movies Ърнест отива на лагер цял филм онлайн Ърнест отива на лагер стрийминг безплатно Ърнест отива на лагер онлайн безплатно #как да гледате Ърнест отива на лагер безплатно

Related Movies